top of page

3D планове и VR панорами

a40e77e114e2a4f516e6265c747309ca.jpg

Как мога да накарам имота ми да изпъкне в Airbnb / Booking.com и да постигна повече интерес и реални гости?

 

Една от най-големите бариери, пред които хората се сблъскват при избора на ваканционен имот, е да знаят как ще изглежда имотът им. Осигурявайки триизмерен план на уебсайта на вашата квартира, ще дадете на клиентите си представа какво би трябвало да очакват по-голяма детайлност. 

Защо са толкова важни 3D етажните планове? Преди гостите действително да стигнат до имота ви, обикновено правят проучвания онлайн. Така че, използвайте уебсайта си, за да се ангажирате напълно с вашите гости. 3D план на разположението може да отговори предварително на някои въпроси на вашите гости. Има ли отделна баня? В стаята има вана или просто душ кабина? Какъв е декорът на стаята? Традиционно ли е или е модерно? Използвайте 3D етажните планове във вашата дигитална маркетингова стратегия. Изследванията показват, че почти всички туристи на възраст под 34 години се обръщат към Facebook и Google, за да търсят допълнителна информация и снимки за имота преди финализиране на резервациите. Откройте се от вашата конкуренция в Airbnb и Booking чрез тази допълнителна графична информация и всички останали плюсове, които ви дава 3D графиката и планове.

b2ccccc1d90808558edc5db14d7bc623.jpg
make-a-3d-floor-plan-2d-floor-plan-in-sk

Ако вашият бизнес и резервации зависят от фотографията, за да създавате съдържание, да комуникирате със заинтересовани страни или да документирате имотите си, вече знаете силата и значението на визуалното представяне. Имотите, които използват Matterport, за да привлече повече клиенти, да впечатли заинтересованите страни и да намали разходите чрез специализираните 360-градусовите панорами генерирани от тази платформа, привлича вниманието на в пъти повече клиенти и потенциални туристи. 3D фотореалистичната платформа на Matterport по-пълно потапя посетителите в реалноста на имота, за да могат те да създадат емоционална връзка с него и в последствие той да бъде избран сред конкуренцията от места за почивка.

bottom of page