top of page

3D планове и VR панорами

a40e77e114e2a4f516e6265c747309ca.jpg

Как мога да накарам обявата за имота, който продавам да изпъкне и да постигна повече интерес и реални куповачи?

 

Една от най-големите бариери, пред които хората се сблъскват при избора сред морето от обяви, е да знаят как ще изглежда бъдещият им имот. Осигурявайки триизмерен план на страницата на вашата обява, ще дадете на клиентите си представа какво би трябвало да очакват по-голяма детайлност. 

Защо са толкова важни 3D етажните планове? Преди куповачите действително да стигнат до имота ви, обикновено правят проучвания онлайн. Така че, използвайте уебсайта си, за да се ангажирате напълно с вашите гости. 3D план на разположението може да отговори предварително на някои въпроси на клиентите като, точна квадратура на отделните помещения, възможни решения в интериора, детайлна връзка между помещенията и фр. Използвайте 3D етажните планове във вашата дигитална маркетингова стратегия. Изследванията показват, че почти всички куповачи на възраст под 40 години се обръщат към Facebook и Google, за да търсят допълнителна информация и снимки на имота. Откройте се от вашата конкуренция чрез тази допълнителна графична информация и всички останали плюсове, които ви дават 3D графиката и планове.

b2ccccc1d90808558edc5db14d7bc623.jpg
make-a-3d-floor-plan-2d-floor-plan-in-sk

Ако вашият бизнес зависят от фотографията, за да създавате съдържание, да комуникирате със заинтересовани страни или да документирате имотите си, вече знаете силата и значението на визуалното представяне. Имотите, които използват Matterport, за да привлече повече клиенти, да впечатли заинтересованите страни и да намали разходите чрез специализираните 360-градусовите панорами генерирани от тази платформа, привлича вниманието на в пъти повече клиенти и потенциални куповачи. 3D фотореалистичната платформа на Matterport по-пълно потапя посетителите в реалноста на имота, за да могат те да създадат емоционална връзка с него и в последствие той да бъде избран сред конкуренцията.

bottom of page